dinsdag, september 14, 2004

Achtung! Franstaligen.

Volgende nota om u te wijzigen op het gevaar van de Franstalige Belg en de franstalige in het algemeen:

  • Franstaligen zullen proberen om u te onderwerpen aan hun taal, die totaal onverstaanbaar is. Met hun glibberige taaltje proberen ze de macho-uitstraling van ons Vlamingen te ondermijnen. We kunnen duidelijk stellen: Frans spreken leidt tot Sissi-gedrag en, op termijn tot ernstige afwijkingen van de heteroseksuele -en superieure- standaard. Blijf dus Nederlands spreken! Weiger Frans te leren! Probeer het desnoods in het Duits als men u in Brussel raar aankijkt. Maar spreek geen Frans!

  • Franstaligen hebben een lelijke gemeenschapsvlag. Onze fiere Vlaamsche Leeuw kan je toch niet vergelijken met dat jeanette-haantje van die Walen. Terwijl zij staan te kakelen staan wij, Vlamingen, fier te brullen. Weg met het haantje. Coq au vin! Ik bedoel: haan in de wijn!

  • Franstaligen zijn aanhangers van een perverse cultuur, vol seksuele toespelingen. Als voorbeeld nemen we Monica Bellucci. Dit ooit brave Italiaanse meisje dat in TV-spotjes figureerde trouwde met een Fransoos en meteen was het hek van haar dam. Ze wierp zich op een perfide filmcarrière waarin seks, verkrachtingen en geweld de hoofdrol speelden. Moraal van het verhaal: wend uw ogen af van Franse perversie!

  • Franstaligen houden van stinkkaas. Hun druiperige stinkcamembert is een metafoor voor de Franse cultuur. Je zet het in je koelkast vol vertrouwen en voor je het weet is het een stinkende schimmelboel. Of zoiets. Koop geen Franse kaas.

  • Franstaligen willen kost wat kost ons Vlaamsche grondgebied inpalmen omdat hun eigen land inferieur is. Ze willen onze prachtige open vlaktes, die zo heerlijk naar koeiestront kunnen ruiken, helemaal voor zich. Ze willen onze kerktorens neergooien en er socialistische bouwsel doen oprijzen. Ze willen onze katholieke inborst bezoedelen met blasfemische gedachten.
    Daarom moeten we een muur bouwen op de taalgrens! Een hoge muur: zodat er nimmer nog een Fransoos kan passeren. Het is ook aangeraden om de Franse grens af te bakenen.


  • U ziet: Fransozen zijn een ernstig gevaar voor de volksgezondheid. Er moet dan ook met de hoogste omzichtigheid mee omgesprongen worden. We hopen dat dit pleidooi u meer inzicht heeft gegeven in de perverse, perfide en ronduit satanische gedachtengang der Franstalige Belg.

    [Arm Vlaanderen]