maandag, januari 17, 2005

Ekes, hoe vies!


Vinden jullie bovenstaand plaatje van Sensoa ook zo vunzig?
Inge Vervotte, de heilige Maagd re-invented by CD&V, in elk geval wel. Want de Tsjeeven hebben het nog altijd niet zo op seks (Net als een groot deel van katholiek Vlaanderen vrees ik).
Heure frele maagdelijkheid Vervotte is meer te vinden voor de kleine, landelijke aanpak. Genre de priester die zegt dat je doof wordt van aan uwe floche te trekken.
Vervotte - seks zonder liefde ken ik niet - (lees: seks ken ik niet) zou haar beter niet bemoeien in plaats van de stem van haar katholieke achterban te laten horen.
Want wanneer gaan Vlamingen nu eindelijk eens vrij over seks praten? Iedereen doet het, er is niks vunzig en vies aan, en toch zitten we hier met een soort preutsheid die op zijn minst belachelijk te noemen is.
Iemand vermoorden, fileren, levend villen en verbranden, dat mag wel op tv getoond worden, maar o wéé als een vergane glorie van een zangeres eens een tiet laat zien.
Wat een onnozelheid!
Dus vanaf nu: meer seks! Overal. Behang u bureau met screenshots van de laatst Cadinot films. Kies eens een pittiger bureaublad afbeelding. Praat eens over uw lokale boem boem van de avond voordien met collega's in plaats van over de voetbal te zeuren.
En waarom niet: organiseer eens een orgietje op kantoor. Dit laatste enkel aan te bevelen als de gemiddelde leeftijd onder de 30 ligt en u niet in het onderwijs staat.
Maar beloof een ding: laat Vervotte zien dat we wél geile, niet in te tomen seksmaniakken zijn. Misschien emigreert ze dan wel nog naar Vaticaanstad.