maandag, april 04, 2005

He's dead, dead, hahahaha!

Over de doden niets dan goeds? Vergeet het. De oerconservatieve kwast van het Vaticaan is eindelijk dood. Hij dacht het wandelende (nuja,...) uitgangsbord van palliatieve zorgen te worden, maar helaas, dood is dood.
Ik ergerde me mateloos aan al het positieve wat van de oudste muppet ter wereld verspreid werd. OK, hij werd goede vriendjes met die andere "rijke" godsdienst, en dat wordt als "historisch" gezien. Historisch vind ik zijn verbod op voorbehoedsmiddelen, seksisme, verbod op euthanasie, uitspraken over homo's ... enfin de tsjeeven onder ons zullen dit lijstje wel kunnen aanvullen.
Wel fijn, dat we de recente aardbeving in Azië even vergeten (opnieuw 2000 doden) en deze dementerende zak zeg maar vrij podium geven in de journaals.
Ik hoop dat de volgende paus nóg conservatiever wordt, zodat de Kerk nóg meer vervreemdt van de mensen. Dan kunnen we binnen een paar jaar het zaakje opdoeken en het Vaticaan verkopen. De opbrengsten geven we dan wel aan de Derde wereld. Dat is nog iets anders dan zilverpapier inzamelen voor de Kongo.
De katholieke Kerk, may she burn in peace...